Köpvillkor

Beställning

För att få beställa måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige, sker inga avtal med minderårig, under 18 år utan målsmans godkännande.

Priser

Alla priser är per styck och priserna som visas är exkl.moms och inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna och reserverar sig för eventuella prisändringar, felaktiga priser och slutförsäljning.

Kunduppgifter

Vi hanterar personuppgifter enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR. GDPR gäller från 25/5-2018 som lag i alla EU-länder och alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte.
 
Vid beställning registreras dina uppgifter för att du ska kunna utföra köpet. När du beställer en vara av oss godkänner du vårt avtal. De uppgifter du lämnar till oss används för fakturering, orderhantering. Du har rätt att begära att få dina uppgifter raderade.

Orderbekräftelse

Orderbekräftelse skickar vi när vi mottagit din beställning via e-post med information om din beställning. Kontrollera alltid att all din beställning stämmer överens med din orderbekräftelse. Spara orderbekräftelse vid eventuella kontakt med oss.

Reklamation

Varan du beställt är felaktigt ska du kontakta oss via Tel: 0762891323 eller e-post: info@samimpoexpo.se och vi lämnar ut information hur retur går till. Returfrakten bekostas av Samdel import & export firma. Du får tillbaka pengarna inom 30 dagar från den dag att vi mottagit meddelanden om hävning av köpet.

Ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nytta din ångerrätt måste Du returnerar varan i oskadat skick, i originalförpackning. Meddela oss eller kontakta oss på Tel: 0762891323 eller e-post: info@samimpoexpo.se. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden och ansvarar för risken vid returfrakt, risken innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Återbetalning vid ångerrätt sker inom 14 dagar efter att returnerad produkten kommit Samdel import & export firma till godo.

Tvist

Vid eventuella tvist kommer att vi att följa allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ägandesrättförbehåll

All varor förblir i Samdel import & export firma egendom tills dessa full betalning erlagts.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen